Uvjeti upotrebe usluge

Pristupanjem www.potrckosid.com (u daljnjem tekstu Web stranic) i povezanim web-lokacijama, uslugama, aplikacijama ili alatima prihvaćate sljedeće uvjete, uključujući one dostupne putem hiperveze, koji su dizajnirani kako bi bili sigurni da web stranica funkcionira za sve. Ovi Uvjeti pružanja usluge predstavljaju pravno obvezujući ugovor između vas i www.potrckosid.com. Prihvaćate ove Uvjete pružanja usluge klikom na gumb "Stvori račun" prilikom registracije računa web mjesta i inače pristupanjem ili korištenjem usluge www.potrckosid.com, aplikacija i alata, uključujući objavljivanje oglasa.

Korištenje web stranice

Kao uvjet za korištenje web stranice (uključujući www.potrckosid.com i povezane web stranice, usluge, aplikacije i alate) slažete se da nećete:

 • krši zakone;
 • objavite bilo kakav prijeteći, uvredljiv, pogrdni, opsceni ili nepristojni materijal;
 • objavljuje ili na neki drugi način prenosi bilo koji lažni ili obmanjujući materijal ili poruku bilo koje vrste;
 • krše bilo koje pravo treće strane;
 • distribuirati neželjenu poštu, lančana pisma ili promicati piramidalne sheme;
 • distribuirati viruse ili bilo koje druge tehnologije koje mogu naškoditi Web stranici ili interesima ili imovini korisnika web stranica;
 • nametnuti ili pridonijeti nametanju nerazumnog opterećenja na našoj infrastrukturi ili ometati pravilno funkcioniranje web stranice;
 • kopirajte, mijenjate ili distribuirate sadržaj druge osobe bez njihovog pristanka;
 • koristiti bilo koji robotski pauk, struganje ili drugo automatsko sredstvo za pristup web stranici i prikupljanje sadržaja za bilo koju svrhu bez našeg izričitog pisanog dopuštenja;
 • sakuplja ili na neki drugi način prikuplja podatke o drugima, uključujući adrese e-pošte, bez njihovog pristanka;
 • kopirajte, mijenjate ili distribuirate prava ili sadržaj s web stranice, usluga, aplikacija ili alata ili autorskih prava i zaštitnih znakova web stranice;
 • sakuplja ili na drugi način prikuplja informacije o korisnicima, uključujući adrese e-pošte, bez njihovog pristanka;
 • zaobići mjere koje sprječavaju ili ograničavaju pristup Web stranici;
 • prodavati bilo kakve krivotvorene stavke ili na drugi način kršiti autorska prava, zaštitni znak ili druga prava trećih strana.

Vi ste isključivo odgovorni za sve informacije koje pošaljete na web stranicu i sve posljedice koje mogu proizaći iz vašeg posta. Zadržavamo pravo po vlastitom nahođenju odbiti ili izbrisati sadržaj za koji smatramo da je neprikladan ili krši gore navedene uvjete. Također pridržavamo pravo po vlastitom nahođenju da ograničimo korisnikovu upotrebu internetske stranice privremeno ili trajno ili odbijemo registraciju korisnika. Ako smatramo da kršite ove Uvjete pružanja usluge na bilo koji način i / ili se ponašate sumnjivo na web stranicama, uslugama, aplikacijama ili alatima, mi svibanj, po vlastitom nahođenju, obavijestiti druge korisnike web stranice koje su bile u kontaktu s vama i preporučili da vrše oprez.

Zloupotreba web stranice

Radimo na održavanju web stranice, usluga, aplikacija i alata na sigurnom i ispravnom radu. Obavijestite nas o problemima, uvredljivim sadržajima i kršenjima pravila pomoću sustava izvješćivanja.

Bez ograničenja ostalih pravnih lijekova možemo izdavati upozorenja, ograničiti ili ukinuti našu uslugu, ukloniti sadržaj hostela i poduzeti tehničke i zakonske korake kako bi korisnici ostali izvan web stranice ako mislimo da stvaraju probleme, krši prava trećih strana ili djelujući u skladu s pismom ili duhom naših pravila (uključujući, bez ograničenja, zaobilazeći privremene ili stalne suspenzije ili uznemiravanje zaposlenika web mjesta ili drugih korisnika). Bez obzira na to odlučujemo li poduzeti bilo koji od ovih koraka, ukloniti sadržaj hosta ili zadržati korisnika s Web stranice ili ne, nemamo nikakvu obvezu pratiti informacije koje su prenesene ili pohranjene na našim web stranicama, uslugama, aplikacijama i alatima, a mi ne prihvatiti bilo kakvu odgovornost za neovlašteni ili nezakonit sadržaj na web stranici ili korištenje web stranica od strane korisnika.

Tržište web mjesta

Neke značajke web stranica mogu prikazati vaš oglas drugih web mjesta, usluga, aplikacija i alata ili na našim drugim web mjestima. Korištenjem Web stranice, slažete se da se Vaši oglasi mogu prikazati na Web stranici, uslugama, aplikacijama i alatima.

Sadržaj

Web stranica sadrži sadržaj od nas, vas i drugih korisnika. Web stranica je zaštićena zakonima o autorskim pravima i međunarodnim ugovorima. Sadržaj prikazan na web stranici ili putem interneta zaštićen je kao kolektivni rad i / ili kompilacija, sukladno zakonima o autorskim pravima i međunarodnim konvencijama. Suglasni ste da nećete kopirati, distribuirati ili mijenjati sadržaj s web stranice bez našeg izričitog pisanog pristanka. Ne smijete rastavljati ili dekompilirati, obrnuti inženjering ili na neki drugi način pokušati otkriti bilo koji izvorni kod koji se nalazi na Web stranici. Ne ograničavajući se na gore navedeno, slažete se da nećete reproducirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskoristiti za bilo koju svrhu bilo kojeg aspekta web stranice (osim vašeg vlastitog sadržaja). Kada nam dajete sadržaj, dodijelite nam i izjavljujete da imate pravo dodijeliti nam, neekskluzivnu, svjetsku, trajnu, neopozivu, bez naknade, podlicenciranu (preko višestrukih razina) pravo ostvariti bilo koju i sva autorska prava, javnosti, zaštitnih znakova, dizajna, baze podataka i prava intelektualnog vlasništva na taj sadržaj, bilo u bilo kojem mediju koji je sada poznat ili će biti otkriven u budućnosti i na svim drugim mjestima, uslugama, aplikacijama i alatima koji su dio globalne eBay zajednice kao eBay ili na našim oglasnim mjestima u drugim zemljama. Osim toga, odričete sva moralna prava koja imate u sadržaju u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

 

Web stranica može ponekad koristiti dobavljače podataka treće strane kako bi dopunila podatke koje ste unijeli u oglasu. To može uključivati ​​opise, specifikacije proizvoda i drugi sadržaj. Te informacije možete koristiti samo u vezi s oglasom web mjesta tijekom vremena kada se oglas nalazi na web stranici web mjesta. Navedene informacije mogu biti podložne autorskm pravima, zaštitnim znakovima i / ili drugim zaštitama. Slažete se da nećete ukloniti takve zaštićene informacije i / ili izraditi izvedene radove na temelju sadržaja (osim ako ih uključite u svoje oglase). Ovo dopuštenje podliježe izmjeni ili opozivu u bilo kojem trenutku na vlastitu odgovornost.

 

Možda nemate priliku pregledati sve dopunske podatke prije objavljivanja oglasa. Web stranica nije odgovorna za točnost bilo kojih dodatnih podataka dobivenih od treće strane. I dalje ste odgovorni za osiguravanje da su vaši oglasi točni, nemojte navoditi informacije obmanjujuće i u potpunosti se pridržavati ovih Uvjeta pružanja usluge i svih pravila web stranica. Ako primijetite netočnosti u tim podacima nakon što se oglas pojavi na web-lokaciji, obratite nam se.